Fotvård, massage o pedikyr med gelpolish

Unna dig en riktigt skön och avkopplande stund med fotvård, fotmassage få sköna mjuka fötter och snygga naglar med gelpolish.

Vill du unna dina fötter lite lyx?

Välkommen till Neomanails. Vill du lyxa till det och unna dig en pedikyr och total avkoppling? Då har du kommit rätt.

Gelpolish är en revolutionerande nagellackningsmetod som kombinerar det bästa från traditionellt nagellack och gelé. Resultatet är en nagellackningsbehandling som är snabbtorkande, långvarig och hållbar, samtidigt som den ger en fantastisk glans och färgintensitet. Med Gelpolish får du vackra och perfekt lackerade naglar som varar i veckor utan att flagna eller tappa glansen.

Hos oss är pedikyren inte bara en behandling – det är en upplevelse där vi fokuserar på att ge dig mjuka fötter och fantastiska tånaglar samtidigt som du njuter av en härlig stund för dig själv.

Hur går det till?

Vår pedikyr behandling börjar med ett avkopplande fotbad och en härlig fot massage.

Efter det filar vi hälarna för att ta bort ojämnheter och ge dina fötter en mjuk och len känsla. Vi peelar fötterna och justerar  nagelbanden. Vi formar och polerar dina tånaglar efter behov och önskemål. Sedan applicerar vi en mjukgörande fotkräm som ger näring åt din hud och lämnar den silkeslen och återfuktad.

Avslutande målar vi dina naglar med gelpolish Vilket inkluderar baslack, gelpolish och topplack.

Neomanails din salong i Stockholm för perfekta naglar och avslappning

Unna dig en skön stund! Kontakta oss!

Ge dina fötter den ultimata lyxen med vår fotvård, massage, pedikyr och gelpolish hos Neomanails. Kontakta oss för en avkopplande upplevelse idag!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå