Nagelförstäkring med fade eller fransk

Sköra eller skadade naglar inga problem vi hjälper dig med en riktigt kvalitativ nagelförstärkning.

Unna dig en nagelförstärkning med fade eller fransk

Unna dig en nagelförstärkning med fade eller fransk stil för att stärka dina svaga, sköra eller skadade naglar. NeoManails använder högkvalitativa material och avancerade tekniker för skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål, oavsett om du vill förbättra längd eller yta.

Hos oss på NeoManails skapar vi skräddarsydda lösningar för dina behov och använder oss av  högkvalitativa material och avancerade tekniker. 

Hur går det till?

Vi börjar med rengöring av dina egna naglar. Efter det förbereder vi dina naturliga naglar för prepp genom att fila och polera ytan. Vi puttar ner och klipper nagelbanden. Du väljer fransk eller fade samt vilken form du önskar. 

Efter förberedelserna av din naturliga nagel lägger vi en primer, basgel samt en builder gel för att bygga upp din egna nagel som sedan härdas i en uv lampa. När de har härdats filas naglarna till den formen du önskat och poleras. Vi lackar sedan med en top coat som härdas i lampan. När behandlingen är färdig avslutar vi med en stärkande nagelolja på dina nagelband som masseras in. För att avslutningsvis massera in dina händer med en mjukgörande handkräm. 

Neomanails din salong i Stockholm för perfekta naglar och avslappning

Är dina naglar sköra? Kontakta oss!

För att stärka dina sköra eller skadade naglar med högkvalitativ nagelförstärkning, kontakta NeoManails idag för skräddarsydda lösningar och en förbättrad nagelyta.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå