Nagelförstärkning

En perfekt behandling för dig med skadade eller sköra naglar dina naglar blir extra starka och hållbara.

Vill du stärka din naturliga nagel? då är nagelförstärkning rätt för dig..

Nagelförstärkning är en avancerad teknik som används för att ge svaga, sköra eller skadade naglar extra styrka och hållbarhet. Hos NeoManails använder vi högkvalitativa material och avancerade tekniker för att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov och önskemål. 

Vill du stärka dina egna naglar? Är du nöjd med längden eller bara vill snygga till ytan? då är nagelförstärkning rätt för dig..

Hur går det till?

Vi startar alltid med rengöring av dina naglar.  Sedan förbereder vi dina egna naturliga naglar för prepp där vi filar och polerar ytan. Vi puttar ner och klipper nagelbanden. Du kan välja vilken form och färg du önskar. 

Efter dessa förberedelser av din naturliga nagel lägger vi en primer, basgel samt en builder gel detta för att bygga upp din egna nagel som därefter härdas i en uv lampa. När naglarna har härdats filas de till den form du önskat och poleras däeefter. Sedan lackar vi med en top coat som härdas i lampan.

Efter att behandlingen är klar avslutar vi med att massera in en stärkande nagelolja på dina nagelband. Som avslutning masserar vi in dina händer med en mjukgörande handkräm. 

Neomanails din salong i Stockholm för perfekta naglar och avslappning

Behöver du stärka dina naglar? Kontakta oss!

För att stärka dina naturliga naglar med högkvalitativ nagelförstärkning, kontakta NeoManails idag för skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå