Nagelförlängning, gelé/polygel

Nagelförlängning med gelé/polygel ger starka, tunna och naturliga naglar som ger en elegant och naturlig look.

Snygga till dina händer med en nagelförlängning..

Gelé/Polygel nagelförlängning är en avancerad teknik som kombinerar det bästa från gelé och polygel för att skapa starka, tunna och naturliga naglar. Polygel är elastiskt som gel men hållbart som akryl. Denna metod möjliggör skapandet av tunna, lätta och flexibla nagelförlängningar som ger en elegant och naturlig look.

Med gelé/polygel kan vi skulptera och forma naglar med precision, vilket resulterar i perfekt balans och proportioner som passar varje kunds unika stil och personlighet. Dessutom är gelé/polygel känd för sin långvariga hållbarhet. Vilket gör det till det perfekta valet för både vardagligt bruk och speciella tillfällen.

Hur går det till?

Vi börjar med rengöring av dina egna naglar. Efter det förbereder vi dina naturliga naglar för prepp genom att fila och polera ytan. Vi puttar ner och klipper nagelbanden. Du väljer vilken form och färg du önskar. 

Efter förberedelserna av din naturliga nagel lägger vi en primer, basgel och sätter sedan på mallar på dina tippar för att förlänga med en builder gel. När vi har förlängt och byggt upp dina naglar härdas de i en uv lampa. För att sedan filas till den formen du önskat och poleras. Vi lackar sedan med en top coat som härdas i lampan. När behandlingen är färdig avslutar vi med en stärkande nagelolja på dina nagelband som masseras in. För att avslutningsvis massera in dina händer med en mjukgörande handkräm. 

Neomanails din salong i Stockholm för perfekta naglar och avslappning

Kontakta oss för Nagelförlängning, gelé/polygel

Kontakta oss för att boka din gelé/polygel nagelförlängning eller för att få mer information om våra tjänster! Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förvandla dina naglar till en elegant och naturlig skönhet!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå