Gelpolish fransk

Upplev den tidlösa elegansen med en fransk gelpolish. Hos oss på NeoManails för en långvarig och vacker nageldesign.

En elegant fransk gelpolish är alltid rätt i tiden

Gelpolish är en revolutionerande nagellackningsmetod som kombinerar det bästa från traditionellt nagellack och gelé.

Resultatet är en nagellackningsbehandling som är snabbtorkande, långvarig och hållbar, samtidigt som den ger en fantastisk glans och färgintensitet. Med Gelpolish får du vackra och perfekt lackerade naglar som varar i veckor utan att flagna eller tappa glansen.

Om du strävar efter en nageldesign som är både elegant och hållbar är Gelpolish det perfekta valet för dig. Boka din behandling och upptäck skönheten och fördelarna med gelpolish som varar.

Hos NeoManails är nagelvård vår specialitet, vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå den perfekta franska nageldesignen efter dina önskemål.

Hur går det till?

Behandlingen börjar med rengöring av dina naglar.

Vi formar naglarna efter önskemål och polerar ytan. Vi  klipper och snyggar till dina nagelband. Du väljer design efter önskemål. 

Behandlingen fortsätter med en primer, baslack, fransk och avslutas med ett topplack för bästa hållbarhet. Gelpolish härdas i en uvlampa.

Avslutningsvis penslar och masserar in en nagelolja på dina nagelband och återfuktar händerna med en mjukgörande handkräm. Efterföljande en härlig handmassage.

Neomanails din salong i Stockholm för perfekta naglar och avslappning

Fransk gelpolish? Kontakta oss idag!

Vill du uppleva den tidlösa elegansen med vår franska gelpolish. Kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en tid för en hållbar och vacker nageldesign. Boka din behandling nu!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå