Manikyr

Få vackra och välvårdade händer med vår exklusiva manikyrbehandling. Nagellack ingår i behandlingen och du får behålla snygga, välvårdade händer.

Vill du unna dig en klassisk manikyr?

Välkommen till NeoManails, din förstklassiga destination för nagelvård och skönhet.

Vi är stolta över att erbjuda en härlig upplevelse för manikyr.  Med fokus på kvalitet, skönhet och hållbarhet strävar vi efter att ge varje kund vackra och långvariga resultat. Vi har ett stort urval av färger som passar dig och dina önskemål. Unna dig lite lyx i vardagen, vackra naglar och en avkopplande stund hos oss. 

Hur går det till?

Behandlingen börjar med rengöring av dina naglar. Vi formar nageln efter dina önskemål och polerar ytan. För att sedan putta ner och klippa dina nagelband. Du väljer färg/ fransk ur vår färgkarta. 

Efter det målar vi naglarna utifrån dina önskemål med baslack, färg och topplack. 

Behandlingen avslutas med en stärkande nagelolja som vi penslar på din nagelband. Vi avslutar med en fuktgörande handkräm och en härlig hand massage.

Neomanails din salong i Stockholm för perfekta naglar och avslappning

Kontakta oss idag för en lyxig manikyrupplevelse!

Vi kan erbjuda en lyxig manikyrupplevelse, där kvalitet och hållbarhet är nyckeln till vackra resultat som varar. Med ett brett spektrum av färger och stilar kan vi skapa en personlig look som passar just dig. Hos oss handlar det inte bara om att få vackra naglar, det handlar om att ge dig en stunds avkoppling och välbefinnande mitt i vardagen. Ta hand om dig själv och boka din manikyr hos oss idag.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå