Gelpolish

Gelpolish revolutionerar nagellacksindustrin genom att erbjuda långvarig glans och hållbarhet. Med en kombination av traditionellt nagellack och gel ger det snabbtorkande resultat som varar i veckor utan att flagna.

Gelpolish - nagelacket som håller i veckor..

Gelpolish är en revolutionerande nagellackningsmetod som kombinerar det bästa från traditionellt nagellack och gelé.

Resultatet är en nagellackningsbehandling som är snabbtorkande, långvarig och hållbar, samtidigt som den ger en fantastisk glans och färgintensitet. Med Gelpolish får du vackra och perfekt lackerade naglar som varar i veckor utan att flagna eller tappa glansen.

Om du strävar efter en nageldesign som är både elegant och hållbar är Gelpolish det perfekta valet för dig. Boka din behandling och upptäck skönheten och fördelarna med gelpolish som varar.

Hos NeoManails är nagelvård vår specialitet, vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå den perfekta nageldesignen efter dina önskemål.

Hur går det till?

Behandlingen börjar med rengöring av dina naglar.

Vi formar naglarna efter önskemål och polerar ytan. Vi  klipper och snyggar till dina nagelband. Du väljer färg efter önskemål. 

Behandlingen fortsätter med en primer, baslack, färglack och avslutas med ett topplack för bästa hållbarhet. Gelpolish härdas i en uvlampa.

Avslutningsvis penslar och masserar in en nagelolja på dina nagelband och återfuktar händerna med en mjukgörande handkräm. Efterföljande en härlig handmassage.

 

Neomanails din salong i Stockholm för perfekta naglar och avslappning

Kontakta oss idag!

Upplev fördelarna med Gelpolish, det revolutionerande nagellacket som håller i veckor! Kontakta oss på NeoManails idag för att boka din behandling och njut av vackra och långvariga naglar. Vi är experter på nagelvård och ser fram emot att skapa den perfekta nageldesignen för dig.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå